Montering af højvandslukke

– Sikr dit afløb og kloak mod oversvømmelse

Hvordan fungerer en højvandslukke?

En højvandslukke består af et stykke rør med to indbyggede klapper, der fungerer som en form for ventil. Klapperne gør at spildvand inde fra boligen uden besvær kan ledes ud, men at kloakvand udefra ikke kan trænge ind.

Hermed har man sit eget lokale slusesystem, der sikrer en tør kælder selv ved kraftige regnskyl.

 

Har jeg brug for en højvandslukke?

Hvis du oplever at der trænger kloakvand op gennem gulvafløbet i din kælder, og du før har været uheldig med en oversvømmet kælder, burde du overveje muligheden for at få etableret en højvandslukke.

Problemet taget i betragtning, så er montering af en højvandslukke en relativt billig løsning, der kan forhindre meget besvær i fremtiden.

Slip for oversvømmelse i kælderen

Som husejer har du måske oplevet at få oversvømmet din kælder under et af de kraftige skybryd, der til tider rammer landet.

Vi ved at det er hamrende ærgerligt at få oversvømmet sin kælder især, hvis den bruges til opbevaring af genstande med affektionsværdi, og derfor hjælper vi dig gerne med at forebygge problemet.

Med monteringen af en højvandslukke kan du forhindre kloakvand i at løbe tilbage gennem rørsystemet og oversvømme din kælder

Få hjælp til højvandslukke

Hos VVS og Kloak ApS etablerer vi følgende typer højvandslukke:

  • Højvandslukke til gulvafløb
  • Højvandslukke til liggende ledning
  • Højvandslukke til toilet
  • Højvandslukke til stikledning (Tilbageløbsstop)

Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer din bolig bedst, kan du tage kontakt til os, så kommer vi gerne og finder den løsning, der passer bedst til din situation.

Ring og hør nærmere på tlf. +45 21 20 77 16

Du kan også skrive til os via formularen, og vi vender hurtigst muligt tilbage. 

    Kontakt os uforpligtende