VVS firma i Taastrup og omegn

– Vores autoriserede installatører udfører alle former for VVS arbejde

Vi tager os af dine VVS installationer

Hos VVS og Kloak ApS har vi mere end 23  års erfaring inde for branchen, og over 10 år specialiseret med autoriseret vvs arbejde. Vores faglighed favner bredt, og vi bestræber os på altid at udføre kvalitetsarbejde, så du får det resultat du ønsker.

Vi udfører blandt andet:

  • VVS tjek
  • Renovering af badeværelse og køkken
  • Reperation af eksisterende installationer
  • Ejendomsservice
  • Installation af fjernvarme

Ring og hør nærmere på tlf. +45 21 20 77 16

Du kan også skrive til os via formularen i siden.

 

Fokus på dine behov

I vores arbejde fokuserer vi på altid at have en løbende dialog med dig, så du har et konstant overblik over det arbejde vi udfører for dig, og ikke er i tvivl om hvor langt vi er med vores opgave.

Har du et større projekt, der skal sættes igang, hjælper vi gerne med rådgivning og projektering, så du er sikret en god løsning, der passer til de behov og ønsker du måtte have.

 

VVS døgnvagt i Taastrup og omegn

Til tider er uheldet ude og et vandrør sprænger eller toilettet svigter. Skulle du stå en sen aften og have et akut VVS problem, har vi VVS døgnvagt i Taastrup, Albertslund, Ballerup og omegn.

Døgnvagt på tlf. +45 21 20 77 16

 

Garanti på VVS arbejde

Vores medlemskab af Håndværker Garanti sikrer dig, at det arbejde vi udfører er af højeste kvalitet. Med garantien i ryggen kan du trygt overlade os til det vi er bedst til, nemlig at udføre et godt stykke håndværk.

    Kontakt os uforpligtende