Kloakservice i Taastrup, Roskilde & omegn

– Vi løser dine kloak- og afløbsproblemer

Vedligeholdelse af afløb, kloak og brønde

Danske kloakker er konstrueret til at være selvrensende, men kan grundet dårlig installation eller slitage give problemer, såsom lugtgener eller oversvømmelse. Endvidere vil de fleste husejere før eller siden opleve problemer med afløbene i deres hjem grundet tilstoppelse.

Som husejer er man selv ansvarlig for vedligeholdelse af afløb og kloakker på grunden, og man rådes til at bruge en autoriseret VVS’er og Kloakmester til at løse eventuelle problemer.

Vi kommer med glæde ud til private i Taastrup, Albertslund, Ballerup og omegn og sørger for kloak- og afløbsrensning.

Skal du have spulet eller suget dit kloaksystem står vi for hurtig betjening. Vi bruger et moderne og effektivt pumpesystem, der sikrer dig en grundig rensning af kloakken.

Typiske tegn på kloakproblemer er lugtgener, ophobning af vand i toilettet ved udskylning og fugtproblemer i kælderen. Oplever du en eller flere af disse symptomer rådes du til at tage kontakt til en autoriseret kloakmester, og få besigtiget din kloak.

 

Vi løser større opgaver for erhverv

Sidder du med ansvaret for vvs- og kloak installationerne for en større bygning, og er der opstået problemer, kan du tage fat i os. Vi kommer ud og diagnosticerer problemet og finder en løsning.

Du er altid velkommen til at kontakte os uforpligtende, om det er til privat eller for større erhverv. Ring til os på +45 21 20 77 16 eller kontakt os via kontaktformularen. 

  Kontakt os uforpligtende

  Gode råd til forebyggelse af kloakproblemer

  Tilstoppede kloakker kan give en række problemer, der alle er til stor irritation for hjemmets beboere. For at hjælpe med at forebygge kloakproblemer og forstoppelse, giver vi her en række gode råd til vedligeholdelse af dit kloaksystem.

  Har du eksempelvis købt et nyt hus, og er du i tvivl of tilstanden af dine kloakker, kan det først og fremmest være en god ide at få foretaget en undersøgelse af systemet, eventuelt ved hjælp af en TV-inspektion.

  Ved en grundig undersøgelse kan man konstatere om der er fejl og mangler i rørledningerne, og om der er problemer med defekte eller knækkede kloakrør.

  Findes der fejl i systemet, kan kloakmesteren du benytter dig af give dig en prioriteringen af udbedringerne, så du kan tage stilling til hvad der skal renoveres nu og her.

   

  Omtanke for kloakken i hverdagen

  Det er de færreste, der tænker på at skåne kloaksystemet når de benytter badeværelset eller er i gang med madlavning i køkkenet, men med lidt ekstra omtanke kan man slippe for problemer med tilstoppede kloakker.

  Tænk på følgende når du benytter afløb i køkkenet:

  • Skyl ikke fedt og madolie ud i køkkenvasken
  • Undgå at smide madrester i køkkenvasken
  • Brug ikke kemisk afløbsrens

  Tænk på følgende når du benytter badeværelset/toilettet:

  • Skyl ikke tandtråd, vatpinde, hygiejnebind o.lign. ud i toilettet
  • Rens filtrene i dine afløb regelmæssigt
  • Benyt ikke toilettet til udskylning af maling ved renovationsprojekter