Rottespærre montering

– Vi opsætter rottespærre, og sikrer dig et rottefrit hjem

Undgå rotter i hjemmet med rottespærre

Hvis du har problemer med rotter, så kan en rottespærre hjælpe på det problem. Vi er autoriseret kloakmester og kan hjælpe dig med at montere en rottespærre i din kloak.

Hvis du, som de fleste husejere. gerne vil undgå kloakrotter i hjemmet så er det en god investering at få monteret en rottespærre. De små gnavere er skadedyr og smittebærer for en række sygdomme, som man ikke vil have i nærheden af sig.

For at forhindre rotter i at trænge ind i hjemmet kan du få opsat en rottespærrer i dine kloakledninger.

 

Rotterne kommer ind

Derudover er Danmark generelt udsat for et stigende antal skybrud om året og dette medfører også der er flere rotteanmeldelser. Rotterne kommer nemlig længere op i kloakken ved kraftige regnskyl og det kan være at det er din kloak, der bliver besøgt ved næste skybrud.

Hvert år bliver der gennemsnitlig registreret 70 anmeldelser af uventet rottebesøg i boligen i Københavns Kommune.

Har du brug for en rottespærre?

Har du mistanke om eller har skiftet bekendtskab med rotter i dine afløb eller i dit toilet, så er en rottespærre nødvendig.

Vi udfører følgende installationer:

  • Opsætning af rottespærre i kloakrør
  • Opsætning af rottespærre i brønde

Ved montering af en rottespærre i størrelsen Ø100 mm, er prisen 4.875 kr. Inkl. Moms.

Ved montering af en rottespærre i størrelsen Ø150-160 mm, er prisen 5.250 kr. Inkl. Moms.

Ring til os og hør nærmere på tlf. +45 21 20 77 16. Du kan også kontakte os via formularen, så vender vi tilbage til dig med en løsning.

21 rotteanmeldelser om dagen i Københavns Kommune

Alene i 2016, blev der anmeldt 7.866 tilfælde af rotter bare i Københavns kommune – det svarer til 21 anmeldelser om dagen.

Rotter er et stigende problem med de mange skybrud, men også fordi at kloakken i jorden bliver forældet/nedbrudt og rotterne har nemmere ved at komme ind i kloakledningen.

Kommer rotter ind i kloakken på din private grund, kan det medføre store skader på kloakken og uventet udgifter til renovering af kloakken. Og det er ikke sikkert at din forsikring dækker skader foretaget af rotter i kloakken, medmindre du har tilkøbt det som et tillæg i din forsikring.

Har du mistanke om eller har skiftet bekendtskab med rotter i dine afløb eller i dit toilet, så er en rottespærre nødvendig.

Daglige anmeldelser af rotter i Københavns Kommune

    Kontakt os uforpligtende